trax kop jongenhondteksttracker.jpg

                           Nu te koop bij 

 logo tekst en plaatje, hier verkrijgbaar hier bestellen.jpg                   logo_dem_winkel.jpg

Volg dat wat u het meest dierbaar is!

Maak kennis met ’s werelds kleinste en lichtste live GPS-tracker

Met een afmeting van slechts 55 x 38 x 10 mm, is het onvoorstelbaar dat dit kleine apparaat naar meerdere satellieten kan luisteren en haar positie, snelheid en richting via het mobiele netwerk direct naar de app kan versturen.

                               
Trax Play is een slimme, kleine en krachtige GPS-tracker die werkt met een innovatieve app. Trax Play biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor real-time positionering, zodat u uw familie, huisdieren of wat ook maar het meest kostbaar voor u is, kunt blijven volgen! Trax Play houdt je de hele tijd op de hoogte.

  • Door Zweden ontworpen kwaliteitsproduct
  • Klein en licht (24 gram)
  • Werkt in meer dan 100 landen - zonder extra kosten
  • Live GPS-tracking met een batterij die een levensduur heeft tot 3 dagen
  • Augmented reality-functie

                  

Houd uw kinderen veilig!

Kinderen zijn de meest kostbare en waardevolle mensen in het leven van ouders. Geen enkele ouder verliest zijn kind uit het oog – totdat het wel gebeurt. Zelfs als u uw kind slechts een kort moment uit het oog verliest, hebt u waarschijnlijk dat angstaanjagende gevoel ervaren van extreme paniek. Wees gerustgesteld met het mini GPS-apparaat, de Trax Play. Of u nu twijfelt of een gezinslid op tijd naar school is vertrokken, de bus heeft gehaald, thuis is aangekomen, of als ze gewoon uit het zicht zijn verdwenen – door Trax Play wordt u in real time geïnformeerd.

             

Tieners achter het stuur

Statistieken wijzen uit dat jonge automobilisten (17 - 20 jaar) meer ongelukken krijgen/veroorzaken dan oudere bestuurders. Bent u bang dat uw kind te hard rijdt of ergens heen rijdt wat niet is afgesproken? Stop met piekeren en stel u zelf gerust met de Trax GPS tracker! U kunt uw kind passief in de gaten houden door een snelheidslimiet en een Geo Fence in te stellen en u krijgt enkel een bericht als die gestelde limieten worden overschreden.

Never lose sight

Dierenliefhebbers

Verlies nooit weer uw huisdier! Wilt u dat uw trouwe viervoeters de vrijheid hebben om buiten rond te dwalen? Of u nu de eigenaar bent van een avontuurlijke kat of een actieve en energieke hond – met behulp van de mini GPS-tracker, Trax Play, kunt u de huidige locatie van uw huisdier in real-time zien. Als uw hond naar de opvang gaat kunt u ook zien hoeveel hij elke dag loopt.

Create safezones

GPS-locator voor Ouderen

Veel van onze geliefde ouderen lijden aan desoriënterende ziekten, zoals Alzheimer en dementie. Familieleden met dementie hebben de neiging om “af te dwalen”, waarmee zij in gevaarlijke situaties terecht kunnen komen. Dit is een probleem die de meeste zorgverleners op dagelijkse basis ervaren. In dat geval is een GPS-tracker een waardevol beveiligingsapparaat, voor senioren en hun betrokken familieleden en verzorgers. Met de Trax Play GPS-tracker kunt u de zorgen loslaten over het verliezen van uw oudere familieleden. Creëer gemoedsrust en houd uw dierbaren veilig!

Create safezones

Mensen met speciale behoeftes

De neiging die mensen met autisme, het syndroom van Down en andere speciale behoeftes hebben, om geregeld weg te gaan, leidt tot risico’s zoals trauma, letsel of nog erger! Het Trax Play GPS-tracking-apparaat helpt u de locatie van uw familieleden met speciale behoeftes, en de mensen op wie u past, te volgen – op elk gewenst moment!

Create safezones

Sport en activiteiten

Bent u een actief persoon die houdt van sport en buitenactiviteiten? Of u nu houdt van fietsen, motorrijden, klimmen, wandelen, skiën of andere actieve sporten: geniet van uw rit en voel u veilig door een mini GPS-tracker mee te nemen. Uw familie of coach zal een waarschuwing krijgen als er iets mis met u is. Bang om uw fiets of motor te verliezen en wilt u continu weten waar deze zich bevindt? Beveilig uw fiets of motorfiets door een Trax GPS-tracker aan te brengen, zodat u de locatie van uw apparatuur in real-time kunt controleren!

Create safezones

Lokaliseer uw veldwerkers en uw apparatuur

Hebt u een klein bedrijf en hebt u iedere dag een aantal werknemers in het veld, met inbegrip van voertuigen en andere apparatuur? Trax GPS-trackers laten ondernemers het beste gebruik van activa maken, kosten verlagen en de veiligheid en de productiviteit van hun medewerkers en chauffeurs in het veld te verbeteren. Als u niet wilt investeren in een duur vlootbeheersysteem, dan is Trax GPS-tracker de oplossing voor u! Houdt de locaties en snelheid van uw voertuigen bij in de mobiele app of via de webapplicatie.

 Nu te koop bij 

logo tekst en plaatje, hier verkrijgbaar hier bestellen.jpg                 

     

   
traxplay_in_hand.png trax_kid_entry.jpg trax_dog_entry.jpg
                                  TRAX PLAY  VOOR KINDEREN      TRAX PLAY VOOR HUISDIEREN


GPS Tracker voor kinderen en huisdieren

Trax Play is een GPS-tracker waarmee je kinderen of huisdieren kunt localiseren met behulp van een app op je smartphone of je tablet. Hij is slim, betaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk.

                                         

De kleinste real-time GPS tracker op de markt

       traxplay_mier.png                   traxplay_in_hand.png

 


Amper 25 gram en kleiner dan een luciferdoosje.

Trax Play is een grensverleggende mix van hardware, software en design die dankzij de geïntegreerde SIM-kaart een accurate real-time internationale GPS-tracking toelaat.
Met zijn afmetingen van 55x38x10 mm is het een wonder dat dit kleine toestel verbinding kan maken met 4 tot 7 satellieten en via het GSM-netwerk rechtstreeks zijn positie, snelheid en richting naar je smartphone kan zenden.

Download de gratis Trax Play app op je smartphone of tablet en verbind je Trax Play met de app. Via de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van je app kan je kan vrijwel onmiddellijk zien waar je Trax Play zich bevindt.
Trax maakt gebruik van het GPS en Glonass satellietsysteem wat resulteert in een zeer betrouwbare plaatsbepaling.

De app
Met je app kan je in real time kijken waar je Trax Play (in casu je kind, hond of andere) zich op dat moment bevindt. Dit is vooral handig als ze durven weg te lopen of op drukke plaatsen waar ze moeilijk in de gaten te houden zijn.

Je kan ook zogenaamde geofences bouwen (een soort van virtueel hek) en rond bepaalde plaatsen zoals scholen, speeltuinen, sportvelden, parken, huizen van vriendjes en andere. Deze kunnen gemakkelijk in- en uitgeschakeld worden op bepaalde dagen van de week of bepaalde momenten van de dag. Als je Trax Play de afgebakende zone verlaat, dan word je verwittigd.
Als hoofdgebruiker kan je je Trax Play op bepaalde momenten ook delen met andere personen zoals de grootouders of de oppas.

Als ouders of als eigenaar van een huisdier word je door middel van pushberichten op de hoogte gehouden van de locatie van je dierbaren wanneer de tracker een geofencezone betreedt of verlaat, wanneer de tracker opgeladen moet worden en als de tracker boven een bepaalde (instelbare) snelheid begint te bewegen.

De gratis Trax Play app is eigenlijk een trackingtoestel op zich door de mogelijkheid van gratis app naar app tracking (bijvoorbeeld voor oudere kinderen die al een smartphone hebben, voor op reis, enz.). Zo heb je maar één app nodig om al je trackers én smartphone te volgen!

Telkens je de Trax Play herlaadt (gemiddeld om de 1 à 2 dagen) via de USB-poort wordt er automatisch gecheckt of er een software-update nodig is. 


Augmented reality

Als de je in de buurt van de tracker bent, maar deze uit het zicht is verdwenen, bijvoorbeeld in een bos of pretpark, dan kun je gewoon je smartphone ronddraaien en deze zal je tonen waar de tracker zich bevindt en op welke afstand.
 

         trax_augmented_phone_base.png                                    trax_iphone_app_prox.png

 

Data plan vanaf € 4,00 per maand
De Trax Play heeft een ingebouwde SIM-kaart. Je kunt eenvoudig een data abonnement via Trax afsluiten vanaf € 4,00 per maand voor ongelimiteerde roaming in meer dan 30 landen: Benelux, Australië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Maleisië, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Thailand, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland. Je kunt er dus gerust mee op reis. Voor je data abonnement via Trax geldt dat je geen enkele verplichting hebt en je kunt op elk moment opzeggen. Via deze link https://store.traxfamily.com/nl/prepaid-dataplan.html, sluit je je data abonnement af. Je kunt een abonnement nemen voor 6 maanden (€ 9,00 p/m), 12 maanden (€ 6,00 p/m) of 24 maanden (€ 4,00 p/m). Elk abonnement is pre-paid, dus geen verrassingen achteraf. Je kunt de ingebouwde SIM-kaart niet verwisselen en je kunt alleen een abonnement via www.traxfamily.com afsluiten.

Via deze link https://store.traxfamily.com/nl/prepaid-dataplan.html , sluit je je data abonnement af. Je kunt een abonnement nemen voor 6 maanden (€ 9,00 p/m), 12 maanden (€ 6,00 p/m) of 24 maanden (€ 4,00 p/m).

Trax Play is er in het blauw en in het roze.

traxplay_box_blue_transparent.pngtraxplay_box_pink_transparent.png

 

 


Specificaties

Afmetingen 38mm x 55mm x 10mm

Gewicht 25 gram

Materiaal PMMA & Polycarbonaat

Batterij USB-oplaadbare 515 mA/H Lithium Polymeer batterij

SIM-kaart:Gemalto U-MIM (ingebouwd)

Communicatie: GRPS, GPS

GPS, GLONASS,  GNSS antenna, LNA, RTC, SAW filter en TCXO

Processor: Micro controller CPU 60kb flash

Sensoren: Gyroscoop, accelerometer, magnetometer

Bedrijfstemperatuur: -10°C en + 40°C 

Waterbestendig (IP65)

Compatibiliteit: iOS 6 en hoger, Android 4 en hoger, een Window Phone app is in ontwikkeling


In de doos:                                         

1 Trax Play
1 clip voor kleding
1 clip voor halsband of (broek)riem

1 micro-USB-kabel