Getnord_Onyx_1.jpg

's Werelds eerste robuuste, metaal versterkte IP68 smartphone

Bij de ontwikkeling van de Getnord Onyx hebben we niet de huidige trends nagejaagd en hebben we het niet afgewerkt met mooi-ogende “aluminum” onderdelen of geschilderd plastic. Onze technische oplossingen rechtvaardigen ons gebruik van aluminium en siliconenlegering. In plaats van iets moois of gestylleerd, wilden wij juist een stevige, robuuste telefoon ontwerpen die in staat zou zijn om zelfs de zwaarste MIL-STD-810G en IP68 testen te doorstaan. Om dat te bereiken besloten we om sterk, lichtgewicht metaal en geavanceerde technische telefoontechnologie te gebruiken.

                                        Getn_onyx_flexural.jpg

Getnord Onyx is de eerste robuuste waterdichte smartphone met een kern van aluminiumlegering. Alle belangrijke telefooneigenschappen worden op deze kern aangebracht: PCBA, LCD scherm, camera, antennes en andere belangrijke onderdelen.

De twee L hoekige zijn ontworpen voor de buigsterkte van de telefoon. De flexibiliteit van een telefoon (wanneer je er, bijvoorbeeld, op gaat zitten) is de meest voorkomende reden voor een gebroken LCD scherm of touchscreen. Andere fabrikanten negeren dit probleem of lossen het op door de afmetingen te vergroten. Wij negeren het niet en maken ons product ook niet groter; wij lossen het op met behulp van onze technische kennis.


Getnord_Onyx_carabiner.jpg Een karabijnhaak clip is een slimme oplossing voor wanneer je werkt of reist. Het geeft je supersnel toegang tot je telefoon door het mogelijk te maken om het aan je riem, cameratas, beugel, portemonnee of iets anders te klikken. Maar hoeveel sterke, betrouwbare plastic telefoonhaakjes heb je gezien die veilig zijn om iets aan op te hangen? Met Getnord Onyx hoef je je niet druk te maken. Je kunt het 7 mm aluminum oog niet breken – integendeel; het aluminum oog kan en zal iets breken (glas, bij een noodgeval, bijvoorbeeld…of, wanneer er geen noodgeval is, je kunt het gebruiken als een notenkraker).

                         Getnord_Onyx_lte.jpg

Supersnel 4G LTE+ connectiviteit

De Getnord Onyx gebruikt de volgende generatie LTE+ 4G technologie die bijzonder hoge-snelheid connectiviteit geeft dankzij de LTE Cat4 netwerken waardoor je onvoorstelbaar snel upload en download snelheid hebt. Supersnelle download snelheden tot wel 150 Mbps maken het mogelijk om meer te bekijken, luisteren en van te genieten.


4000mAh

Getnord Onyx is de dunste robuuste IP68 telefoon met de sterkste batterij. Wij weten hoe belangrijk het is voor professionele telefoons om een sterke batterij te hebben. Een batterij uit een catalogus kiezen en onze telefoon daar omheen te ontwerpen zou eenvoudig zijn; maar dat is niet onze stijl. 

                                      Getnord_Onyx_battery.jpg

We wilde géén concessies doen aan de omvang en dikte van de telefoon. In plaats daarvan hebben we een speciaal vormgegeven batterij ontworpen die prima in de dunne Getnord Onyx behuizing past. De 4000mAh batterij gaat tweemaal langer mee dan enige andere batterij die beschikbaar is voor soortgelijke telefoons. We praten daarbij over een capaciteit die vergelijkbaar is als dat voor een kleine tablet. 4000mAh maakt het mogelijk dat je niet langer elke dag hoeft te opladen. Standby tijd wordt niet langer weergegeven in uren of dagen, maar in weken.


Getnord_Onyx_asahi_glass.jpg

Scherm zonder krassen

Krasvrije schermen moeten nog altijd uitgevonden worden – maar wij hebben een oplossing

Veel telefoonfabrikanten prijzen hun “Gorillas” de hemel in vanwege hun sterke buitenzijdes, maar heb jij ooit een telefoon gezien die ouder is dan één dag en waar er géén krassen op het scherm zitten? Een ontwerp voor krasvrije schermen moet nog altijd uitgevonden worden maar omdat wij weten wat de telefoon dagelijks moet verdragen, moesten wij op zoek naar een oplossing. En die hebben we gevonden. Jazeker, Corning is onze leverancier en kan in vette letters “Gorilla 3” afdrukken in de Getnord Onyx specificaties maar wij denken niet dat dat voldoende is. Wij plaatsen een extra laag beschermend gehard glas over de Gorilla 3. Dit speciale, in Japan vervaardigd, Asahi glazen scherm beschermers die gebruikt worden voor onze Getnord Onyx telefoons heeft een hardhead van 9H volgens de schaal van Mohs (ter info; het hoogste niveau is H10 – de hardheid van een diamant). Bovendien is de beschermer bijzonder helder, praktisch onzichtbaar en heeft het géén enkele invloed op de gevoeligheid van je touchscreen.   

Wanneer het je toch op de een of andere manier lukt om het Asahi glas te beschadigen (wat haast onmogelijk is, dus gefeliciteerd wanneer het je toch lukt), dan kun je de beschermer eenvoudig wisselen door het te verwijderen en een nieuwe te plaatsen. Binnenin de originele Getnord Scherm beschermingsset vind je alle noodzakelijke hulpmiddelen en instructies om het geharde glas voor je Asahi te verwisselen. Voor je het weet is je scherm weer als nieuw. Klik hier voor de instructie video: hoe vervang je het glas.

 

© 2013 - 2020 TrendMarq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel