LYNX                                                     LEO

                                                      

                           

                                                              

Als één van de leidende GSM communicatie ontwikkelaars voor veeleisende en gevaarlijke omgevingen biedt Getnord mobiele telefoons en tablet PC die volledig uitgerust zijn met technologie, in een robuuste en water-vaste vorm.

Alle producten maken gebruik van de modernste technologieën en voldoen aan de internationale testcriteria, zoals de MIL-STD 810G, IP waarden (IP57, IP67, IP68) Getnord producten zijn geschikt voor een breed spectrum aan vakgebieden, variërend van defensie, politie en justitie, algemene veiligheid, nutsvoorzieningen, onderhoud, olie en gas, telecommunicatie, transport, productie en een mobiel personeelsbestand. Getnord biedt geweldige, klant-specifieke ondersteuning om tegemoet te komen aan de verschillende eisen vanuit de diverse industrieën.  

Door het nastreven van een strategie van “klanten-georiënteerd, technisch gedreven, service bepalend”, volharding in de creatieve geest en gefocust op de industriële toepassing biedt Getnord complete producten en oplossingen aan onze klanten en is het één van de beste fabrikanten van waterdichte mobiele apparatuur geworden.  

Wat is ‘robuust’?  

Je hebt niet veel nodig om je te realiseren dat de fabrikanten van mobiele telefoons vandaag de dag meer oog hebben voor het toevoegen van hippe mogelijkheden zoals een supersnel telefoonboek, apps, verfijnde camera’s of een mooie afwerking dan het produceren van telefoons en tablets die tegen een stootje kunnen. Mobiele telefoons en tablets zijn, tenslotte, gemaakt om gebruikt te worden en niet zo zeer om als style icoon te dienen. Die voordelen worden duidelijk wanneer je bijvoorbeeld aan bergbeklimmen, raften of aan andere extreme sporten doet.

De meeste van onze ware robuuste apparaten zijn felgekleurd waardoor je ze eenvoudiger kunt terugvinden wanneer je ze laten vallen; beschouw het als een extra voordeel wanneer geel niet je favoriete kleur is.  

Als werknemer die regelmatig op locatie werkt, in een pakhuis of op de productievloer ben je afhankelijk van je mobiele telefoon of tablet voor belangrijke en betrouwbare communicatie en toegang tot gegevens. Wij houden rekening met de mobiele werknemer wanneer mobiele telefoons samenstellen waardoor wij robuustheid, betrouwbaarheid en een krachtige werking bieden die altijd bereikbaar is en je in staat stelt je werk effectiever en efficiënter te doen.

                                          Getn_klim.jpg

Wanneer jij zo’n robuust type bent dat veel buitenshuis is, dan heb je op je reizen een mobiele telefoon nodig. Sommige mobiele telefoons en tablet PC’s zijn beter geschikt voor het harde, veeleisende outdoor dan anderen. Het is verstandig om een toestel te kiezen dat specifiek ontworpen dat stevig is. Deze telefoons en tables zijn degene die goed van pas zullen komen wanneer je in het terrein werkt of outdoor activiteiten onderneemt, plotseling overvallen wordt door het weer of stoeit met familieleden in de achtertuin.

Hoe we ze testen?

Je hebt een aantal leuke clips gezien waarbij we de telefoon in een betonmixer gooien, proberen vissen in een aquarium te bellen en ze op de grond gooien. Dat toont hoe stevig het toestel in werkelijkheid is. Maar hoe testen we dat in onze laboratoria? Dit zijn een aantal van de vele internationale test criteria en normen die de werking van de robuuste telefoons moeten garanderen in de meest veeleisende omgevingen:

IP Waarden

De Ingress Protection (IP) waarde gebruikt twee nummers om aan te geven hoe goed het product bestand is tegen stof en water. Het eerste nummer (1 tot 6) beschrijft de bestandheid tegen stof; het tweede nummer (1 tot 8) beschrijft de bescherming tegen water.

Semi-Robuuste mobiele apparaten 
Semi-robuuste telefoons zijn beter bestand tegen ruw gebruik dan mobiele telefoons voor consumenten, maar ze zijn niet waterdicht of stofdicht. De meeste semi-robuuste mobiele telefoons komen met een IP waarde van IP54. Dat betekent dat het toestel beschermd is, maar niet is afgesloten tegen stof. Het kan alleen spetters weerstaan, maar kan niet tegen waterstralen of onderdompelingen. Sommige, maar niet alle semi-robuuste mobiele telefoons voldoen aan de MIL-STD-810F standaarden, maar niet aan degene voor onderdompelingen of stof

Bijzonder robuuste mobiele toestellen 
Bijzonder robuuste mobiele toestellen komen met een IP67 of IP68 waarde, wat inhoudt dat ze bestand zijn tegen stof en tijdelijke onderdompeling. Ze hebben ook de volle batterij-test voor MIL-STD-810F ondergaan, inclusief het vallen, vibratie, onderdompeling en extreme temperaturen.

MIL-STD-810F Methode 500.4-Lage druk  

Lage-druk (hoogte) cabinetesten stellen vast of het materiaal de lage druk aan kan en of het werkt in omgevingen met een lage druk. De test stelt ook vast of het materiaal bestand is tegen snelle drukwisselingen.   

MIL-STD-810F Methode 501.4-Hoge temperatuur
Hoge temperaturen kunnen de functionaliteit van het toestel tijdelijk, of voorgoed, veranderen door de fysische eigenschappen, of afmetingen van de behuizing of componenten, te veranderen.  

MIL-STD-810F Methode 502.4-Lage temperatuur 
Extreem lage temperaturen hebben een nadelig effect op bijna alle basismaterialen. Als gevolg daarvan kan de functionaliteit van apparaten, wanneer ze bloot worden gesteld aan lage temperaturen, tijdelijk of voorgoed worden aangetast doordat de fysieke eigenschappen van de behuizing of componenten worden veranderd. Daarom dienen lage-temperatuurtesten overwogen worden wanneer het test-artikel bloot zal worden gesteld aan temperatuur die lager zijn dan de kamertemperatuur.  

MIL-STD-810F Methode 503.4-Temperatuurshock
Blootstelling aan plotselinge temperatuurwisselingen kan een tijdelijk of permanent effect hebben op de werkzaamheid van het toestel. De Temperatuurshocktest worden gedaan om vast te stellen of het materiaal bestand is tegen plotselinge temperatuurverschillen zonder dat het beschadigd raakt of dat de kwaliteit afneemt.  

MIL-STD-810F Methode 506.4-Regen
De regentest wordt uitgevoerd om vast te stellen over de beschermende delen of behuizing voorkomt dat regenwater het toestel binnendringt. De regentest stelt ook vast of het toestel naar tevredenheid werkt tijdens of nadat het aan de regen is blootgesteld.

MIL-STD-810F Methode 507.4-Luchtvochtigheid
Vocht kan verschillende vormen van fysieke of chemische beschadiging veroorzaken. Dat zijn onder meer: effecten aan het oppervlak zoals corrosie of de vorming van schimmels; vochtpenetratie dat de materiaaleigenschappen doet veranderen en condensatie die de electrische en mechanische werking beïnvloedt.   

MIL-STD-810F Methode 510.4-Zand en stof
De zand- en stoftest is verdeeld over twee procedures. De kleine-korrel procedure (stof en fijn zand) wordt gedaan om vast te stellen of het apparaat bestand is tegen de effecten van stof of zandkorreltjes die het apparaat via scheuren, spleetjes of bij de aanhechtingen, binnendringen. De blazende zandtest wordt gedaan om vast te stellen of het apparaat bewaard of gebruikt kan worden in omstandigheden met veel zand in de lucht. Om deze Blazende zandtest te doorstaan, mag er geen verlies optreden in prestatie, effectiviteit, betrouwbaarheid en bruikbaarheid als gevolg van het schurende of ophopende effect dat veroorzaakt wordt door grote, scherpe zanddeeltjes.  

MIL-STD-810F Methode 512.4-Onderdompeling
De onderdompelingstest wordt uitgevoerd op werkende en niet-werkende toestellen die blootgesteld kunnen worden aan gehele of gedeeltelijke onderdompeling. In sommige gevallen wordt deze test gebruikt in plaats van de de Regentest (Methode 506.4) om vast te stellen of een toestel waterdicht is. Dit is toegestaan op voorwaarde dat de configuratie van het materiaal in beide situaties hetzelfde is en de wijze waarop water kan binnendringen, goed begrepen is. Er zijn echter gedocumenteerde situaties waarbij de impact van de waterstraal leidde tot waterproblemen in de afdichtingen tijdens de regentest. Dit komt niet voor bij de onderdompelingstest waar de afdichting door middel van statische druk dicht tegen de ondersteuningsplaat worden gehouden. Daarom dienen zowel de Regen- als Onderdompelingstest worden uitgevoerd.

MIL-STD-810F Methode 514.5-Vibratie
Vibratietesten worden gedaan om vast te stellen of het toestel bestand is tegen stress die veroorzaakt wordt door vibraties tijdens transport en onder typische gebruiksomstandigheden. 

MIL-STD-810F Methode 516.5-Shock
Shock tests worden gedaan om er zeker van te zijn het materiaal de relatief zeldzame, onregelmatige schokken of trillingen kan weerstaan die kunnen voorkomen tijdens transport of normaal gebruik. De Shock testen worden ook gebruikt om de kwetsbaarheid van een artikel vast te stellen, zodat de verpakking aangepast kan worden om het te beschermen, mocht dat nodig zijn. Mechanische schokken zal een toestel laten reageren op zowel geforceerde als natuurlijke frequenties.  

Wereldwijd gebruik / Geen SIM Lock 

De meeste telefoonwinkels stimuleren klanten van mobiele aanbieders om langdurig klant te blijven. De eenvoudigste manier om dat te doen is door de mogelijkheid om van SIM kaart te wisselen, te deactiveren. Dit wordt ook wel een “simlock” of netwerk lock genoemd. Een SIM lock is normaal bedoeld om klanten, die een telefoon van een bepaald bedrijf hebben gekocht, ook daadwerkelijk de diensten van dat bedrijf zullen gebruiken. Tenzij het wordt unlocked zal een kaart die ge-locked is, alleen werken op het netwerk van de betreffende provider of in een bepaald gebied. Wij doen dit niet, 100% van al onze Robuuste telefoons is locked. Ze werken met elke SIM kaart.

Frequenties  

Mobiele telefoons en tablet's met een GSM functies kunnen op vier verschillende frequentie bandsoorten werken: 850 megahertz (MHz), 900 MHz, 1800 MHz en 1900 MHz, afhankelijk van het land. Elke mobiele aanbieder heeft één standard band of een mix aan banden, maar doorgaans gebruiken ze de 850/1900 MHz of 900/1800 Mhz combinaties. Onze telefoons ondersteunen al deze frequenties.  

De oplader 

Wereldwijd zijn er twee standaarden voor voltage en frequentie. De ene is de Noord-Amerikaanse standaard van 120 volt bij een frequentie van Hz, de andere is de Europese standaard van 220–240 volt bij 50Hz. Behalve verschillende voltages heeft elk deel van de wereld ook z’n eigen AC stroom, stekkers en stopcontacten.  

Getn_plugs.jpg

Voltage, frequentie en stopcontacten verschillen enorm. Daarom hebben we een oplossing gevonden om teleurstellingen te voorkomen wanneer de telefoon wordt uitgepakt. Alle opladers werken op 100V tot en met 240V. Ze werken dus wereldwijd, beide frequenties zijn vergelijkbaar en vertel ons alsjeblieft je land zodat wij de juiste stekker voor je er bij kunnen zoeken.

Dual SIM 

Heb je zowel een telefoon van je werk als prive? Wil je je zakelijke en prive gesprekken gescheiden houden? Er zijn vele redenen waarom je twee lijnen zou willen en twee SIMs in één toestel kan veel handiger zijn dan steeds twee telefoons mee te moeten nemen. Zo kun je altijd bereikbaar zijn op beide lijnen, zonder dat je druk hoeft te maken.  

Wanneer je veel reist dan kan een toestel met een dubbele SIM erg handig zijn. Wanneer je ooit hebt gereisd met je mobiel toestel dan weet je dat je soms geen andere keuze hebt dan ter plaatse een SIM te kopen voor je gesprekken en data. Maar wat wanneer je ook bereikbaar wilt zijn op je eigen lijn? Dankzij een dubbele SIM telefoon kun je goedkoop data gebruiken en gesprekken voeren dankzij de lokale SIM, terwijl je toch bereikbaar bent voor inkomende gesprekken en tekstberichten op je oude prive-nummer. Best wel handig.  

Deze is voor diegene die bereik zijn om extra ver te gaan. Soms vind je een bijzonder goede aanbieding voor gesprekken en tekstberichten bij een andere aanbieder. Velen van ons proberen voor iets redelijks te gaan en laten het daar bij. Bij een dubbele SIM kun je van beide aanbiedingen profiteren. Wanneer het contract je niet dwingt om maandelijks te betalen, en wanneer de SIM kaart zelf niet duur is, dan zou dit een goede manier zijn om maximaal te profiteren. Al onze telefoons werken via de Dual Standby-SIM technologie. Deze Dual Standby status stelt twee sim kaarten in staat om standby te wachten op een inkomend gesprek. Wanneer een gesprek via de ene sim kaart gaat dan zal de andere niet langer actief zijn.  

Hoe wisselt een dubbele SIM telefoon van de ene SIM kaart naar de andere? 
Wanneer je een draadloze telefoon met twee SIM kaarten gebruikt voor het maken van telefoongesprekken dan wordt dit meestal gedaan door het drukken op een knop of via het keuze menu.  

Wanneer je dubbele mobiel een gesprek ontvangt dan is het slechts een zaak van ‘wie het eerst komt die het eerst maalt’ en de beller van wie je het gesprek als eerste opneemt zal het eerst beantwoord worden, ongeacht de SIM kaart waar de gegevens op staan.

© 2013 - 2024 TrendMarq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel