De telefoon om mee te bellen

Ben jij ook zo iemand die meent dat alles z’n eigen taak heeft? Ja, het klopt; je kunt over het internet surfen of je e-mails lezen via je mobiel, maar dat gaat gemakkelijker wanneer je dat op je PC doet. Ongeacht hoe vergevorderd touchscreen toetsenborden tegenwoordig zijn, ze kunnen niet op tegen een normal toetsenbord. Maar wanneer het aankomt op het maken van een telefoontje dan is er niets beters. Géén enkele smartphone kan op tegen het gemak van een normale telefoon met echte knoppen die comfortabel in je palm past.

Wanneer andere fabrikanten “smart” gaan, ontwikkelen en produceren wij mobiele telefoons met knoppen. Niet alleen voor mensen die houden van eenvoud, zonder toeters en bellen, maar ook om aan de wensen van de werkende professionals te voldoen. Smartphones zijn cool, maar ze zijn onbruikbaar in vochtige of koude omgevingen. Het is onmogelijk om een touchscreen te bedienen met werkhandschoenen aan. Daarom vertrouwen professionals op de bewezen werkzaamheid van onze producten.

 getnord_walrus_keys.jpg               getnord_walrus_ip68.jpg

IP68

De behuizing voor de Getnord Walrus is gemaakt door middel van speciale dubbele spuitgiet technologie. Hard plastic en shockbeveiligingsrubber worden onder hoge temperatuur samengevoegd. De Amerikaanse Militaire standaard MIL-STD-810G verplicht ons om onze toestellen tenminste 26 keer te onderwerpen aan valtesten op een harde ondergrond vanuit verschillende hoeken. In ons testlaboratorium laten wij onze telefoon van 1.8 meter hoogte vallen!

Speciale technologiën – zoals volledig hermetische behuizing, afdichting, waterdichte geluidsprekers en, het allerbelangrijkste, het testen van de waterdichtheid van elke Getnord Walrus telefoon in productie – garandeert IP68 Ingress beschermingsglas. Simpel gezegd; iedere andere telefoon ter wereld zou kapot zijn wanneer je het in het water laat vallen. Niet de Getnord Walrus!

  getnord_walrus_sos.jpg 

Verlaten werknemer SOS

Risico is altijd een factor wanneer je buiten in zware omstandigheden werkt. De telefoon is, allereerst, het meest belangrijke om bij de hand te hebben, zeker wanneer je moet bellen voor hulp. In noodgevallen telt elke seconde. Met dat in het achterhoofd hebben wij een speciaal SOS bel-systeem opgezet voor verlaten werknemers.

Mocht de situatie zich voordoen dat vroeg of laat hulp noodzakelijk dan kan het gebeuren dat het scherm van je telefoon nat, stoffig of in stukjes is. De rode SOS knop in het midden van de je telefoon is het enige dat je nodig hebt. Ongeacht wat er op het scherm is, of je telefoon vergrendeld is of niet; druk SOS en Getnord Walrus zal automatisch de drie geprogrammeerde alarmnummers bellen terwijl het, tegelijkertijd, deze een nummers een SMS stuurt.Een echte schijnwerper

Je hebt je telefoon altijd bij en de geïntegreerde schijnwerper is zeer krachtig. Glimmen de kleine LEDs alleen maar verlichten ze niet, zeg je? Moet je door het menu om de schijnwerper aan te zetten? Niet bij de Getnord Walrus. Wij hebben de schijnwerper geïntegreerd met een reflector die je de weg kan wijzen door tot 10 meter voor je te verlichten. Je hoeft niet in het menu – Getnord Walrus heeft een speciale knop specifiek voor de schijnwerper. En die werkt ook wanneer de telefoon vergrendeld is.

walrus-torch.jpg


  

 

Scherm zonder krassen

Veel telefoonfabrikanten prijzen hun “Gorillas” de hemel in vanwege hun sterke buitenzijdes, maar heb jij ooit een telefoon gezien die ouder is dan één dag en waar er géén krassen op het scherm zitten? Een ontwerp voor krasvrije schermen moet nog altijd uitgevonden worden maar omdat wij weten wat de telefoon dagelijks moet verdragen, moesten wij op zoek naar een oplossing. En die hebben we gevonden. Jazeker, Corning is onze leverancier en kan in vette letters “Gorilla 3” afdruikken in de Getnord Lynx specificaties maar wij denken niet dat dat voldoende is. Wij plaatsen een extra laag beschermend gehard glas over de Gorilla 3. Dit speciale, in Japan vervaardigd, Asahi glazen scherm beschermers die gebruikt worden voor onze Getnord Lynx telefoons heeft een hardhead van 9H volgens de schaal van Mohs (ter info; het hoogste niveau is H10 – de hardheid van een diamant). Bovendien is de beschermer bijzonder helder, praktisch onzichtbaar en heeft het géén enkele invloed op de gevoeligheid van je touchscreen.

walrus_asahi.jpg

Wanneer het je toch op de een of andere manier lukt om het Asahi glas te beschadigen (wat haast onmogelijk is, dus gefeliciteerd wanneer het je toch lukt), dan kun je de beschermer eenvoudig wisselen door het te verwijderen en een nieuwe te plaatsen. Binnenin de originele Getnord Scherm beschermingsset vind je alle noodzakelijke hulpmiddelen en instructies om het geharde glas voor je Asahi te verwisselen. Voor je het weet is je scherm weer als nieuw. Klik hier voor de instructie video: hoe vervang je het glas.

 

© 2013 - 2024 TrendMarq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel