logo tekst en plaatje, hier verkrijgbaar hier bestellen.jpg

Sponge Smart 2 is een tablet-pc voor kinderen die perfect is voor u en uw kinderen. Het heeft Android OS en een speciale app voor kinderen, waar u educatieve games en apps kunt vinden. Met de ouderbesturingsfunctie kunt u verschillende accounts voor kinderen maken, de toegang tot internet regelen, video's, muziek, games enz. Ook kunt u tijdslimieten instellen voor het spelen van games of browsen op internet. De tablet-pc heeft geïntegreerde krachtige luidsprekers en een quad-core-processor. Het 1 GB werkgeheugen zorgt voor snelle prestaties en dankzij het interne geheugen van 8 GB kunt u veel apps en games downloaden.

Ontworpen met kinderen in gedachten

Sponge Smart heeft vooraf geïnstalleerde software, die alleen voor kinderen is opgebouwd. De achtergrondkleur en lettertypen veranderen in een kindvriendelijk ontwerp, ze zien alleen de titels waartoe ze toegang hebben, de keuzeschijf voor het startscherm toont hen recent bekeken titels en ze kunnen zelfs visueel navigeren naar inhoud op basis van personages of onderwerpen - voor bijvoorbeeld "Leren", "Verhaal" of "Kunst".

Profielen ontworpen voor kinderen

Ouders kunnen individuele kindprofielen maken en hun eigen verzameling inhoud kiezen waaraan zij hun kinderen toegang willen geven. Het is alsof je elk kind een eigen, gepersonaliseerde tablet geeft. Het profiel van een kind heeft geen toegang tot functies voor in-app-aankopen, e-mail of sociale media.

Oudercontrole

U kunt een tijdslimiet instellen die uw kind aan games of films kan besteden. Meldingen inschakelen over wanneer het tijd is om te studeren of om te lezen. U wordt beschermd tegen extra kosten, omdat uw kind geen betaalde apps kan bestellen. Hun profielen hebben geen toegang tot e-mail of sociale netwerken.

Belangrijkste kenmerken Sponge Smart 2:

Oudercontrole
Per kind apart profiel voor tablet gebruik
zachte en stootvaste buitenkant
camera voor én achter
1 GB werkgeheugen
8 GB intern geheugen
1 GB werkgeheugen

Technische specificaties Sponge Smart 2:

Beeldscherm 7 inch
Resolutie HD 1024 * 600
Processor 1,3 Ghz; Quad core
RAM 1 GB, DDR3
Intern geheugen 8 GB
Besturingssysteem Android 6
Camera 1,3 MP achter
Camera 0,3 MP voor
Wifi 802.11 b/g/n
Micro USB, OTG aansluiting
Geluid uit; mini-plug 3,5 mm

Audioformats; MP3, WAV, OGG, FLAC, APE, AAC
Accu 3000mAh
Afmetingen 196x115x15 mm
Gewicht 290 gram

In de doos: Kindertablet-pc, USB-kabel, OTG-kabel, oplader, handleiding

© 2013 - 2024 TrendMarq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel