Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourstuen naar TrendMarq zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan TrendMarq geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@trendmarq.com. U kunt de koop ook ontbinden door het invullen en doormailen van dit formulier: formulier ontbinding, maar u bent hiertoe niet verplicht Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekeningworden gebracht.


Geschillencommissie voor online verkoop

Als u klachten of opmerkingen heeft worden die door ons oprecht en serieus behandeld. U krijgt altijd binnen 1 werkdag antwoord van ons. Als wij uw klacht naar uw oordeel niet goed behandelen, dan kunt u kunt als consument, via deze link, terecht bij het Europese onlineplatform voor geschilbeslechting.

© 2013 - 2024 TrendMarq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel