Pocketalk is dé vertaalcomputer. Klein, handig in gebruik, inclusief SIM kaart en een straks design.

Pocketalk heeft 2 uitvoeringen: Pocketalk M (Classic) en de Pocketalk S.

Het grootste verschil tussen de 2 uitvoering is dat de Pocketalk S ook een camera heeft, waarmee gefotografeerde teksten vertaald worden.

Pocketalk S is de uitgebreidere 2020-versie van Pocketalk M en is een baanbrekend vertaalapparaat met camera dat een wereld van gesprekken voor je opent. De vertaal-camera herkent en vertaalt onmiddellijk de tekst. Dus o.a. Japanse, Chinese en Koreaanse karakters eenvoudig vertaald via de camera! Met de ingebouwde sim kaart kun je wereldwijd in meer dan 125 landen van je Pocketalk S gebruik maken, zonder extra kosten. De meegeleverde en ingebouwde sim kaart is 2 jaar geldig. Na die 2 jaar kun je via je eigen Pocketalk S (makkelijk én veilig) weer een nieuw data abonnement afsluiten, dat kost dan € 50,00.

NIEUW: handige omrekeningsfuncties: valuta, lengte, breedte en buiten-temperatuur

Werkt in meer dan 125 landen over de hele wereld

Wordt geleverd met een ingebouwde sim kaart die je toegang geeft tot internet in meer dan 125 landen over de hele wereld. Geen maandelijkse kosten, geen aanmeldingen bij mobiele providers. Zet je Pocketalk S gewoon aan en gebruik het waar je ook bent!

Zeer nauwkeurige vertalingen

Profiteert van de nieuwste vertaal machines in de cloud voor de meest accurate vertalingen, ongeëvenaard door offline vertalers. Stel jezelf de vraag - wat is er belangrijker dan nauwkeurigheid als het gaat om communiceren in een vreemde taal?

Luide en duidelijke gesprekken

Pocketalk S is uitgerust met een krachtige dubbele luidspreker om het gesprek luid en duidelijk te houden: waar je ook maar bent (in een rumoerig café of op straat). Verder is Pocketalk S voorzien van ruisonderdrukkende dubbele microfoons om elk woord op te pikken. Twee grote voordelen van deze speciaal ontworpen vertaler ten opzichte van een smartphone.

Bluetooth compatibel

Compatibel met Bluetooth 4.2. Maak verbinding met Bluetooth-luidsprekers voor nog meer geluid.

Een groot touchscreen voor gebruiksvriendelijkheid

Het 2,8 inch aanraakscherm zorgt ervoor dat de gesprekken ook visueel kunnen worden gecommuniceerd voor de beste gebruikerservaring. Je ziet dus ook de vertaalde tekst. Met de eenvoudige en intuïtieve interface is het aanpassen van het volume, de helderheid en de instellingen heel eenvoudig

Lange levensduur van de batterij

4,5 uur gebruik of tot 2,5 dagen in slaapmodus. Druk op de aan/uit-knop om Pocketalk S snel in de slaapstand te plaatsen en zo de batterij te sparen. 

                                  

 

                                         

                                         

PT pocketalk_logo geel breed.jpgPT One device definitief Berlijn.jpgPT 3 modellen NL.jpgPT 2 situaties en logo def.jpgPT Two-way.jpgPT details en logo en adres trendmarq.jpg

© 2013 - 2024 TrendMarq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel