Op deze pagina proberen wij antwoord te geven op uw vragen. Mocht u niet een bevredigend antwoord vinden, mail ons dan op blacksys@trendmarq.com en u krijgt binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

Retournen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis TrendMarq zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan TrendMarq geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@trendmarq.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Ik heb problemen met mijn, via Bol.com, Coolblue of Conrad, gekochte BlackSys camera.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u problemen heeft met uw camera (bijvoorbeeld, GPS of extra camera werkt niet). Als u uw camera gekocht heeft via Bol.com, Coolblue of Conrad, willen wij u vragen om het probleem eerst bij ons te melden en pas als wij (in het zeer onwaarschijnlijke geval) het probleem voor u niet kunnen oplossen, het probleem bij Bol.com/Coolblue/Conrad te melden. De reden hiervoor is dat wij van Bol.com/Coolblue/Conrad extra kosten in rekening gebracht krijgen bij defecten aan de camera's. Deze kosten zijn vaak hoger dan de kosten voor het verhelpen van het probleem. Bovendien neemt de hele afhandeling via Bol.com/Coolblue/Conrad aanzienlijk meer tijd in beslag dan een oplossing direct via ons. Tenslotte, als wij u naar uw tevredenheid hebben geholpen dan ontvangt u van ons leuke gadget voor uw dashcam. Uw garantie via Bol.com/Coolblue/Conrad blijft ten alle tijden gelden, deze komt door onze tussenkomst niet in het geding!

 

Ik kan de beelden van de tweede (rear) camera niet terugkijken?

Als u de beelden op uw computer terugkijkt zonder BlackSys PC viewer, dan ziet u inderdaad alleen maar beelden van de camera voor. Om ook de beelden achter en de GPS-gegevens terug te kunnen kijken dient u de BlackSys PC-viewer te installeren die bij de uitvoering van uw camera hoort.

 

Kunnen de opnames voor en achter apart bekeken worden?

Als u een 2e HD camera heeft worden de opnames voor en achter per minuut samen in een AVI bestand opgeslagen. Met de BlackSys PC Viewer kunt u de opnames met de 2e camera en de camera voor bekijken. Als u de bestanden apart, zonder PC-Viewer, wilt bekijken/opslaan kunt u volgend programma downloaden, hiermee kunt u de AVI bestanden splitsen in opnames voor en opnames achter. Er is een Engelse installatie handleiding bijgesloten.

De app voor de CH-100B is in het Koreaans.

Soms kan het voorkomen dat de app niet in het Engels maar in het Koreaans op uw smatphon verschijnt. Verander dan de taalinstelling van uw smartphone in Engels. Check de app nog een keer. Deze zal da ook van het Koreaans over zijn gegaan in het Engels. Verander daarna de taalinstelling weer in het Nederlands. De app zal verder in het Engels blijven draaien.

Mijn camera slaat telkens na een paar seconden af en begint dan weer met opnmen en slaat vervolgens na een paar seconden opnieuw weer af enz.

Dit ligt hoogstwaarschijnlijk aan het SD kaartje. Gebruik altijd een SD kaartje van Klasse 10 én van een gerenomeerd merk zoals bijvoorbeeld Samsung, Transcend of Scandisk. Als u bijvoorbeeld een kaartje van de Aldi (Medion) in uw BL-100N stopt zal deze haperen.

Zijn er ook Nederlandse handleidingen?

Er zijn geen handleidingen in het Nederlands beschikbaar. Wel kunt u handleidingen in het Engels, Duits en Frans veilig, eenvoudig en gratis downloaden via de Engelse, Duitse of Franse pagina op deze site, telkens onder "Downloads".

 

Waar kan ik reserve onderdelen bestellen?

Reserve onderdelen kunt u hier bestellen.

 

 

 

© 2013 - 2023 TrendMarq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel